^ بازگشت به بالا
دانلود english 4 you آموزش یوگا به زبان فارسی آموزش زبان english today
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

طرز تهیه کرم مارسیپان - خمیر بادام


  1. #1

    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    بوكان
    نوشته ها
    26,731
    تشکر
    3,305
    تشکر شده : 42,482
    Comodo Firefox Windos8 IR-TCI
    امتیاز 
    238509894
    پیش فرض طرز تهیه کرم مارسیپان - خمیر بادام


    مواد لازم:

    بادام چرخ کرده ( بدون پوست) ............... ۱۰۰گرم

    کره .................................................. . ۶۵ گرم

    پودر قند ............................................. ۵۰ گرم

    هل سائیده ........................................ ۱ قاشق چایخوری

    پوست لیمو ترش رنده شده .................. ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    کره را با همزن خوب میزنیم تا نرم شود، پورد قند و بادام چرخ کرده را همراه هل و پوست لیموی زنده شده به کره اضافه می کنیم تا کاملا نرم و لطیف شود، البته این خمیر نباید خیلی سفت باشد، کمی از خامه زده شده سفت تر میشود . برای استفاده تزئینی میتوان مقداری رنگ خوراکی به آن اضافه نمود تا برای کارهای تزئینی زیبایی و جلوه خاصی داشته باشد... این خمیر به دلیل نرم بودن قابلیت شکل پذیری بالایی دارد.


    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

    خمیر مارسیپان رنگ شده



    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

    نمونه هائی از کارهای تزئینی با خمیر مارسیپان

    اینا کار خودم نیست :





    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : farzaneh-f

  2. #2

    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    بوكان
    نوشته ها
    26,731
    تشکر
    3,305
    تشکر شده : 42,482
    Comodo Firefox Windos8 IR-TCI
    امتیاز 
    238509894
    پیش فرض
    خمیر قندی یا خمیر مارزیپان (Marzipan)

    طرز تهیه خمیر قندی

    مواد لازم
    پودر قند کاملا الک شده و نرم 480 گرم – پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری – آب 3 قاشق سوپخوری – گلوکز مایع 3 قاشق سوپخوری – گلیسیرین خوراکی 2 قاشق چایخوری – در صورت دلخواه از انواع رنگهای مجاز و اسانس های مجاز می توانید استفاده کنید


    چگونگی تهیه
    ابتدا پودر قند را کاملا الک کرده تا نر م شود و بعد داخل یک کاسه ریخته و وسط آن را گودی ایجاد کنید 0 آب را در یک کاسه کوچک ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و به صورت بن ماری روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین حل شود سپس گلوکز مایع و بعد گلیسیرین را اضافه نمایید و اجازه دهید تا یک مایع نرم و شفافی شود 0 سپس آن را برداشته و در کاسه ای که پودر قند دارد ریخته و از مرکز کاسه آن را به طرف اطراف کاسه پخش کنید تا خمیر یکدست و صافی بدست بیاید 0 این خمیر را می توانید تا 6 ماه داخل یخچال نگهداری نمایید 0 و در صورت دلخواه می توانید انواع رنگ ها و اسانس های مختلف را برای این خمیر استفاده نمایید 0 این خمیر باید حسابی ورز بخورد 0 نکته : گلوکز باعث این می شود که خمیر شکرک نزند 0 نکته : گلیسرین باعث این می شود که به دست نچسبد 0 نکته : ژلاتین باعث می شود که خمیر چسبندگی پیدا کند 0در صورتیکه خواستید با این خمیر گل درست کنید به مواد اولیه 1 قاشق چایخوری صمغ عربی پودر شده اضافه کنید و بهتر است گل ها را یکی دو روز قبل آماده کنید تا خشک شده و سبک شوند.
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : farzaneh-f

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما
دوستان ما
ما در شبکه های اجتماعی

پاتوق یو یکی از قدیمیترین سایت های ایرانی به 6 سال سابقه فعالیت می باشد. انجمن های سایت دارای مطالب متنوع و جامعی در تمامی زمینه می باشد. و البته در پرتال سایت شما همواره جدیدترین نرم افزار ، بازی و انمیشن های روز را با لینک مستقیم می توانید دانلود نمایید.