^ بازگشت به بالا
دانلود english 4 you آموزش یوگا به زبان فارسی آموزش زبان english today
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

طرزتهیه بستنی


  1. #1

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل سکونت
    hame jee iran
    نوشته ها
    245
    تشکر
    31
    تشکر شده : 239
    Avast Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    1130
    Whistle طرزتهیه بستنی
    شیر

    1 کیلو

    شکر


    250گرم

    ثعلب


    30گرم

    گلاب


    نصف استکان

    زعفران سائیده


    یک سوم قاشق چایخوری

    خامه


    100گرم

    طرز تهیه:
    شیر را می جوشانیم و بعد حرارت آن را ملایم کرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه می کنیم و شکر و ثعلب مخلوط شده را هم کم کم به آن اضافه کرده، با چنگال مرتب به هم می زنیم تا شکر و ثعلب در شیر حل شود. پس از خنک شدن مایع بستنی، آن را در ظرف فلزی ( استیل) می ریزیم و در ظرف پر از یخ نرم شده قرار می دهیم و با همزن مرتب به هم می زنیم تا بستنی خودش را گرفته وسفت و کشدار شود. ظرف را در فریزر قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت آن را در می آوریم و مجدداً با همزن خوب می زنیم تا بستنی آماده شود. موقع سرو می توانیم آن را در ظرف بستنی خوری بریزیم و با یک قاشق سوپخوری شربت آلبالو آن را تزئین کنیم و یا به طریق زیر به آن خامه تکه تکه شده اضافه کنیم.

    خامه را با کاردک فلزی یا پلاستیکی به کف سینی به قطر 2 میلی متر بکشید و آن را در فریزر و یا یخدان قرار دهید.پس از سفت شدن آن را با کاردک از سینی جدا کرده و به بستنی اضافه کنید . موقع سرو از پودر پسته هم می توانیم استفاده کنیم

  2. #2

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل سکونت
    hame jee iran
    نوشته ها
    245
    تشکر
    31
    تشکر شده : 239
    Avast Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    1130
    Whistle طرز تهیه بستنی وانیلی ساده
    مواد لازم : نصف قاشق چایخوری ثعلب،نصف قاشق چایخوری وانیل،نصف قاشق چایخوری هل،کمی گلاب،دو لیوان شیر،نصف لیوان شکرطرز تهیه :اول دو لیوان شیر را داخل ظرف استیل ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.بعد در یک ظرف کوچک شکر،وانیل ،ثعلب،هل را مخلوط کرده و داخل شیر میریزیم و سپس گلاب را هم می ریزیم و کمی هم می زنیم تا مواد خوب مخلوط شود . صبر می کنیم تا کمی سرد شود و بعد در فریزر می گذاریم. کاکائویی:مواد لازم : نصف قاشق چایخوری ثعلب،نصف قاشق چایخوری وانیل،یک قاشق غذاخوری کاکائو ،دو لیوان شیر،نصف لیوان شکر(کمی بیشتر از نصف لیوان)،کمی گلابطرز تهیه :اول دو لیوان شیر را داخل ظرف استیل ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.بعد در یک ظرف کوچک شکر،وانیل ،ثعلب،کاکائو را مخلوط کرده و داخل شیر میریزیم و سپس گلاب را هم می ریزیم و کمی هم می زنیم تا مواد خوب مخلوط شود. صبر می کنیم تا کمی سرد شود و بعد در فریزر می گذاریم. زعفرانی:مواد لازم : نصف قاشق چایخوری ثعلب،نصف قاشق چایخوری وانیل،یک چهارم قاشق چایخوری زعفران ،دو لیوان شیر،نصف لیوان شکر،کمی گلابطرز تهیه :اول دو لیوان شیر را داخل ظرف استیل ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.بعد در یک ظرف کوچک شکر،وانیل ،ثعلب، را مخلوط کرده و داخل شیر میریزیم و سپس گلاب و زعفران را هم می ریزیم و کمی هم می زنیم تا مواد خوب مخلوط شود . صبر می کنیم تا کمی سرد شود و بعد در فریزر می گذاریم.

  3. #3

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل سکونت
    hame jee iran
    نوشته ها
    245
    تشکر
    31
    تشکر شده : 239
    Avast Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    1130
    Whistle طرز تهیه بستنی سنتی
    چند نکته ضروری در مورد تهیه بستنی ها:

    1- وقتی خامه به راحتی شکل نمی گیرد، نشان دهنده پرچرب بودن آن است. در این صورت کمی شیر خنک به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم، بعد مورد استفاده قرار می دهیم. علت دیگر ، شل بودن خامه است که در این صورت مقداری پودر خامه خشک اضافه می کنیم.

    2- شیر را برای تهیه بستنی حتماً بجوشانید.

    3- اگر کیفیت ثعلب( ماده پودری شکلی است که معمولاً برای غلیظ کردن بستنی ها و بعضی از مرباها مورد استفاده قرار می گیرد) پائین بوده ویا مقدار آن برای تهیه بستنی کم باشد، در این شرایط بستنی کشدارنشده و حالت یخی به خود می گیرد، پس بهتر است به مقدار تعیین شده توجه شود.



    مواد لازم



    1 کیلو


    شیر

    250 گرم


    شکر

    30 گرم


    ثعلب

    نصف استکان


    گلاب

    یک سوم قاشق چایخوری


    زعفران سائیده

    100 گرم


    خامه







    طرز تهیه:

    شیر را می جوشانیم و بعد حرارت آن را ملایم کرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه می کنیم و شکر و ثعلب مخلوط شده را هم کم کم به آن اضافه کرده، با چنگال مرتب به هم می زنیم تا شکر و ثعلب در شیر حل شود. پس از خنک شدن مایع بستنی، آن را در ظرف فلزی ( استیل) می ریزیم و در ظرف پر از یخ نرم شده قرار می دهیم و با همزن مرتب به هم می زنیم تا بستنی خودش را گرفته وسفت و کشدار شود. ظرف را در فریزر قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت آن را در می آوریم و مجدداً با همزن خوب می زنیم تا بستنی آماده شود. موقع سرو می توانیم آن را در ظرف بستنی خوری بریزیم و با یک قاشق سوپخوری شربت آلبالو آن را تزئین کنیم و یا به طریق زیر به آن خامه تکه تکه شده اضافه کنیم.

    خامه را با کاردک فلزی یا پلاستیکی به کف سینی به قطر 2 میلی متر بکشید و آن را در فریزر و یا یخدان قرار دهید.پس از سفت شدن آن را با کاردک از سینی جدا کرده و به بستنی اضافه کنید . موقع سرو از پودر پسته هم می توانیم استفاده کنیم.

    نکات تغذیه ای:

    به علت وجود شیر و خامه در بستنی، برای افرادی که به مقدار کم لبنیات می خورند، می تواند مفید باشد ولی خواص شیر را نخواهد داشت.

    کل انرژی این مقدار بستنی، 1735 کالری است. این مقدار اگر توسط 10 نفر میل شود، سهم هر فرد 5/173 کالری خواهد بود.

  4. #4

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل سکونت
    hame jee iran
    نوشته ها
    245
    تشکر
    31
    تشکر شده : 239
    Avast Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    1130
    Whistle طرز تهیه بستنی سنتی
    چند نکته ضروری در مورد تهیه بستنی ها:

    1- وقتی خامه به راحتی شکل نمی گیرد، نشان دهنده پرچرب بودن آن است. در این صورت کمی شیر خنک به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم، بعد مورد استفاده قرار می دهیم. علت دیگر ، شل بودن خامه است که در این صورت مقداری پودر خامه خشک اضافه می کنیم.

    2- شیر را برای تهیه بستنی حتماً بجوشانید.

    3- اگر کیفیت ثعلب( ماده پودری شکلی است که معمولاً برای غلیظ کردن بستنی ها و بعضی از مرباها مورد استفاده قرار می گیرد) پائین بوده ویا مقدار آن برای تهیه بستنی کم باشد، در این شرایط بستنی کشدارنشده و حالت یخی به خود می گیرد، پس بهتر است به مقدار تعیین شده توجه شود.



    مواد لازم

    1 کیلو
    شیر

    250 گرم
    شکر

    30 گرم
    ثعلب

    نصف استکان
    گلاب

    یک سوم قاشق چایخوری
    زعفران سائیده

    100 گرم
    خامه


    طرز تهیه:

    شیر را می جوشانیم و بعد حرارت آن را ملایم کرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه می کنیم و شکر و ثعلب مخلوط شده را هم کم کم به آن اضافه کرده، با چنگال مرتب به هم می زنیم تا شکر و ثعلب در شیر حل شود. پس از خنک شدن مایع بستنی، آن را در ظرف فلزی ( استیل) می ریزیم و در ظرف پر از یخ نرم شده قرار می دهیم و با همزن مرتب به هم می زنیم تا بستنی خودش را گرفته وسفت و کشدار شود. ظرف را در فریزر قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت آن را در می آوریم و مجدداً با همزن خوب می زنیم تا بستنی آماده شود. موقع سرو می توانیم آن را در ظرف بستنی خوری بریزیم و با یک قاشق سوپخوری شربت آلبالو آن را تزئین کنیم و یا به طریق زیر به آن خامه تکه تکه شده اضافه کنیم.

    خامه را با کاردک فلزی یا پلاستیکی به کف سینی به قطر 2 میلی متر بکشید و آن را در فریزر و یا یخدان قرار دهید.پس از سفت شدن آن را با کاردک از سینی جدا کرده و به بستنی اضافه کنید . موقع سرو از پودر پسته هم می توانیم استفاده کنیم.

    نکات تغذیه ای:

    به علت وجود شیر و خامه در بستنی، برای افرادی که به مقدار کم لبنیات می خورند، می تواند مفید باشد ولی خواص شیر را نخواهد داشت.

    کل انرژی این مقدار بستنی، 1735 کالری است. این مقدار اگر توسط 10 نفر میل شود، سهم هر فرد 5/173 کالری خواهد بود.

موضوعات مشابه

  1. بانک داستانهای کوتاه اما دلنشین و زیبا
    توسط shahpoor در انجمن آرشیو بخش ادبیات
    پاسخ ها: 6943
    آخرين نوشته: 28th August 2010, 22:41
  2. بستنی با طعم توت فرنگی
    توسط negar در انجمن بخش عمومی آشپزی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 18th May 2009, 00:25
  3. کيک بستنی
    توسط secret در انجمن کیک و شیرینی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 28th January 2009, 15:52
  4. ارتباط بستنی و شخصیت
    توسط ruya در انجمن روانشناسي عمومي
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 7th November 2008, 17:54
  5. روانشناسی بستنی
    توسط Admin در انجمن تست هاي روانشناسي
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 28th July 2008, 05:55

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما
دوستان ما
ما در شبکه های اجتماعی

پاتوق یو یکی از قدیمیترین سایت های ایرانی به 6 سال سابقه فعالیت می باشد. انجمن های سایت دارای مطالب متنوع و جامعی در تمامی زمینه می باشد. و البته در پرتال سایت شما همواره جدیدترین نرم افزار ، بازی و انمیشن های روز را با لینک مستقیم می توانید دانلود نمایید.