^ بازگشت به بالا
دانلود english 4 you آموزش یوگا به زبان فارسی آموزش زبان english today
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25

انواع پیش غذا


  1. #11

    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    1,641
    تشکر
    593
    تشکر شده : 1,519
    NOD32 Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    478
    پیش فرض
    کنگر ماست

    ابتدا تيغ کنگر ها را بگيريد و آن را به تکه هاي 2 سانتي برش بزنيد. سپس آن را بشوييد و با مقدار کمي آب چند دقيقه اي آب پز يا بخار پز کنيد. بعد آب اضافي آن را بگيريد و همراه کمي نمک در ماست سفت يا چکيده بريزيد و خوب مخلوط کنيد.
    کنگر ماست آماده است. نوش جان!

  • #12

    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    1,641
    تشکر
    593
    تشکر شده : 1,519
    NOD32 Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    478
    پیش فرض
    سس سير، يك پيش‌غذاي كامل



    اغلب ما گمان مي‌كنيم كه سس تنها به مايعي قرمز، نارنجي يا سفيد رنگ اطلاق مي‌شود
    كه با غلظت‌ها و طعم‌هاي مختلف براي مزه‌دار كردن انواع سالادها و تعداد محدودي از غذاها شامل پيتزا، مرغ سوخاري، كتلت و مانند اينها مورد استفاده قرار مي‌گيرد؛ در حالي‌كه سس‌ها برخلاف تصور ما، بخش مهمي از مبحث آشپزي را تشكيل مي‌دهند و انواع و اقسام بسياري دارند. در ضمن، مصرف بعضي از آنها نه‌تنها ضرري ندارد بلكه براي حفظ سلامتي بدن نيز بسيار مفيد هستند؛ سس سير از اين جمله است. اين سس را مي‌توان به عنوان پيش‌غذا با نان يا سبزيجات تازه مصرف كرد.
    مواد لازم:
    - 2 عدد سير كامل
    - 6 قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون
    - يك عدد پياز متوسط (ريز خرد شود)
    - 2 قاشق سوپ‌خوري آب ليموترش تازه
    - 3 قاشق سوپ‌خوري ارده (روغن دانه كنجد)
    - 2 قاشق سوپ‌خوري جعفري خرد شده
    - نمك و فلفل به ميزان لازم
    طرز تهيه‌:
    1- ابتدا سيرها را حبه كرده و آنها را با پوست روي سيني فر اجاق گاز بچينيد و به مدت 8 تا 10 دقيقه داخل فري كه روي حرارت 200درجه سانتي‌گراد گرم شده است، قرار دهيد؛ سپس آن را چند دقيقه كنار بگذاريد تا سرد شود.
    2 - وقتي كه سيرها به اندازه كافي سرد شدند، پوست آنها را بكنيد و ريز خرد كنيد.
    3 - روغن زيتون را در تابه كوچكي بريزيد و روي شعله ملايم اجاق گاز قرار دهيد؛ تا داغ شود. سپس روي همان حرارت، سير و پياز خرد شده را به مدت 8 تا 10 دقيقه در روغن تفت دهيد تا نرم شوند.
    4 - كاسه‌اي آماده كنيد و سير و پياز تفت داده شده را در آن بريزيد، سپس آب ليمو ترش، ارده و جعفري خردشده را نيز اضافه كنيد. نمك و فلفل را هم به مقدار لازم بيفزاييد. حالا مواد را خوب با هم مخلوط كنيد. به اين ترتيب، سس آماده خواهد شد.

  • #13

    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    1,641
    تشکر
    593
    تشکر شده : 1,519
    NOD32 Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    478
    پیش فرض
    کاردالا(برای 8-6 نفر)

    مواد لازم برای تهیه خمیر: آرد 2/1 کیلوگرم ،آب 1 لیوان ،نمک
    مواد لازم برای تهیه مایع درونی :روغن زیتون 1 لیوان ،گوشت 1عدد گردن گوسفند،پیاز 3 عدد ،گوجه فرنگی 3 عدد ،رب 2 قاشق غذاخوری،قند 2 حبه،نمک و فلفل

    طرز تهیه:
    در یک ظرف گود آرد و نمک وآب را مخلوط کرده و خمیری را تهیه کنید از این خمیر تکه هایی به بزرگی نارنگی جدا کنید و به اندازه یک بشقاب باز کنید در تابه نسوز پشت وروی آنرا سرخ کنید در یک قابلمه دیگر گوشت را همراه با آب بپزید بعد از پخته شدن با دست آنرا تکه تکه کنید .پیازها را هم خرد کرده و با روغن زیتون سرخ کنید گوجه فرنگی خرد شده و رب را اضافه کنید تا زمانی که بوی رب از بین رود به سرخ کردن ادامه دهید گوشت ریز ریز شده،قند ،نمک و فلفل را علاوه کنید و2 دقیقه سرخ کنید ودر لابه لای خمیرها گذاشته و خمیرها را روی هم بگذارید وبا برش دادن انها را سرو کنید

  • #14

    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    1,641
    تشکر
    593
    تشکر شده : 1,519
    NOD32 Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    478
    پیش فرض
    گوشت گوسفند پوشیده شده با کرفس (برای 4 نفر)

    مواد لازم :روغن مایع 2 قاشق غذاخوری ،استخوان گوشت دار گوسفند 4 عدد ،پیاز 1 عدد ،هویچ 2 عدد ،پیازچه 4 عدد ،برگ کرفس 12 عدد ،نمک

    طرز تهیه :
    ابتدا استخوانها را به طود کامل شسته ودر یک تابه نسوز همراه با روغن پشت و رو سرخ کنید سپس استخوانها را در یک قابلمه بچینید وپیاز و هویچ را به صورت درشته علاوه کرده همراه با آب بپزید نزدیک پخته شدن کامل نمک را اضافه کنید در یک قابلمه دیگر کرفسها را به آب جوشیده شده بریزید سپس فوراً برداشته و زیر آب سرد بگیرید 3 برگ از این کرفسها را طوری بچینید که به شکل یک برگ بزرگ کرفس درآید بر روی این 1 عدد پیاز خرد شده و یک عدد هویچ پخته شده را پخش کنید سپس 1 عدد استخوان را در داخل آن گذاشته و بپیچید همین کارها را برای 3 استخوان دیگر نیز انجام دهید بعد از اینکه بر روی هر 4 استخوان این کارها را انجام دادید در یک قابلمه چیده و آبی را که در آن استخوانها پخته شده بودند را بریزید و به مدت 15 دقیقه بر روی اجاق قرار داده سپس سرو نمایید.

  • #15

    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    1,641
    تشکر
    593
    تشکر شده : 1,519
    NOD32 Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    478
    پیش فرض
    بورک بادام و کشمش (برای 6 نفر )


    مواد لازم :کره 3 قاشق غذاخوری ،شیر 1 استکان ،گوشت چرخ کرده 250 گرم ،پیاز 1 عدد ، یوفکا (خمیر آماده) 2 عدد ،کشمش 1/2 لیوان ، بادام 1/2 لیوان ،نمک ،فلفل سیاه و قرمز ،تخم مرغ 1 عدد

    طرز تهیه :
    گوشت چرخ کرده و کره و پیاز خرد شده را با همدیگر سرخ کنید نمک و فلفل ،بادام و کشمشی را که با آب گرم شسته شده است را اضافه کرده و به سرخ کردن ادامه دهید یوفکا را به طوری که به شکل هلال ماه شود دو قسمت کتید مواد آماده شده را در یک کنار یوفکا گذاشته و به شکل رولت بپیچید یوفکاهای دیگر را نیز به همین شکل آماده کنید و در سینی چرب شده فر قرار دهید و بر روی آنها زرده تخم مرغ را بمالید و در درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است تا زمانی که سطح آن سرخ شود بپزید .
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : bibigol

  • #16

    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    1,641
    تشکر
    593
    تشکر شده : 1,519
    NOD32 Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    478
    پیش فرض
    جگر آرناووت(برای 2 نفر)


    مواد لازم :روغن مایع 1 لیوان ،آرد 2/1 لیوان ،جگر گوسفند 1 عدد ،فلفل 1 قاشق غذاخوری،نمک



    طرز تهیه :
    جگر را بعد از تمیز کردن به صورت تکه های کوچکی قسمت کرده سپس نمک و فلفل اضافه کرده و در آرد غوطه ور کنید ودرروغن مایع داغ بپزید و در ظرف قرار دهید و فلفل را در روغن باقیمانده درتابه سرخ کرده و بر روی ان علاوه کنید می توانید با سبزیجات آنرا تزیین کنید .

  • #17

    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    1,641
    تشکر
    593
    تشکر شده : 1,519
    NOD32 Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    478
    پیش فرض
    حلوای قاشقی (30-20 عدد)

    مواد لازم :کره 250 گرم ،آرد 2/1 کیلو ،فندق خرد شده 150 گرم ،خاکه قند 250 گرم

    طرز تهیه :
    کره را داخل قابلمه ریخته حرارت دهید تا آب شود سپس آرد را به ان اضافه کنید و به مدت 25-20 دقیقه آنرا تفت دهید و زمانیکه رنگ آرد عوض شد فندق را اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید سپس اجاق گاز را خاموش کرده و خاکه قند را به آرامی به آن اضافه کنید و با قاشق چوبی بخوبی بهم زنید و کنار بگذارید زمانیکه گرمای ان دست را نسوزاند می توانیم به شکل دادن حلوا اقدام کنیم .یک کاغذ آلومینیومی را روی کف دست گذاشته سپس تکه ای از خمیر را داخل آن بگذارید و با داخل یک قاشق به آن شکل دهید (به صورتیکه خمیر جدا شده به شکل بادام در آید ).

  • #18

    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    1,641
    تشکر
    593
    تشکر شده : 1,519
    NOD32 Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    478
    پیش فرض
    بورک گوشت چرخ کرده با سس گوجه فرنگی (برای 8 نفر)



    مواد لازم:
    روغن مایع 1 استکان ،گوشت چرخ کرده 200 گرم ،پیاز 1 عدد ،جعفری مقداری ،آب گوجه فرنگی 2 لیوان،آب 1 استکان ،یوفکا(خمیر آماده) 3 عدد ،نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه


    طرز تهیه :
    گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز خرد شده سرخ کنید سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کرده و برای ولرم شدن کناری بگذارید همچنین در ظرفی دیگر آب گوجه فرنگی ،روغن مایع و آب را با همدیگر مخلوط کنید .یکی از یوفکاها را در داخل سینی چرب فر قرار دهید وبر روی آن مخلوط آب گوجه فرنگی را بریزید یوفکای دوم را با طرز جالبی بر روی آن قرار دهید و آنرا نیز با مخلوط آب گوجه فرنگی خیس کنید وگوشت چرخ کرده را بر روی آن پخش کنید وبا یوفکای باقیمانده روی آنرا بپوشانید وروی آخرین یوفکا را نیز با آب گوجه فرنگی خیس کنید سپس در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده قرار دهید و زمانی که لایه بالایی آن سرخ شود قابل سرو می باشد .
    ویرایش توسط یوشا : 22nd June 2009 در ساعت 01:55

  • #19

    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    نوشته ها
    3,074
    تشکر
    5,964
    تشکر شده : 5,893
    NOD32 Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    15441934
    پیش فرض
    لطف کنيد طرز تهيه لواشک را هم آموزش دهيد؟

  • #20

    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    1,641
    تشکر
    593
    تشکر شده : 1,519
    NOD32 Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    478
    Wink
    نقل قول نوشته اصلی توسط bibigol [لینکها فقط برای اعضا نشان داده می شود. ]
    لطف کنيد طرز تهيه لواشک را هم آموزش دهيد؟
    [لینکها فقط برای اعضا نشان داده می شود. ][لینکها فقط برای اعضا نشان داده می شود. ]
    ویرایش توسط یوشا : 25th July 2009 در ساعت 12:49

  • مطالب کاربردي هر آنچه نیاز دارید ...

    صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

    موضوعات مشابه

    1. تقویت عمومی و تاثیر گذار ( الفبای تیونینگ)
      توسط secret در انجمن بحث های تخصصی و مکانیک خودرو
      پاسخ ها: 0
      آخرين نوشته: 4th January 2009, 19:00
    2. روش تغذیه ماهیان
      توسط ruya در انجمن ماهی ها و گیاهان آکواریومی
      پاسخ ها: 0
      آخرين نوشته: 17th September 2008, 21:12
    3. غذا دادن با قاشق برای اولین بار
      توسط Admin در انجمن آشپزی برای کودک
      پاسخ ها: 0
      آخرين نوشته: 31st August 2008, 06:04
    4. کـــودک بــد غـــذای مــن
      توسط shahpoor در انجمن خردسال (2 تا 4 سال)
      پاسخ ها: 0
      آخرين نوشته: 4th August 2008, 11:08

    علاقه مندی ها (Bookmarks)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  
    درباره ما
    دوستان ما
    ما در شبکه های اجتماعی

    پاتوق یو یکی از قدیمیترین سایت های ایرانی به 6 سال سابقه فعالیت می باشد. انجمن های سایت دارای مطالب متنوع و جامعی در تمامی زمینه می باشد. و البته در پرتال سایت شما همواره جدیدترین نرم افزار ، بازی و انمیشن های روز را با لینک مستقیم می توانید دانلود نمایید.