دُلفین پستاندار دریایی از رده فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ] می‌باشد. خانواده دلفین با ۱۷ جنس و ۳۵ گونه بزرگ‌ترین خانواده زیر راسته نهنگهای دندان دار محسوب می‌شود.اعضای این خانواده در تمام آبهای آزاد جهان و همچنین بعضی رودخانه‌های در امتداد آب شیرین انتشار دارند.این خانواده از دوره فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ] ظاهر شده‌اند. پوست بدن دلفینها معمولاً صاف و برهنه‌است. ممکن است در سر و تنه تعدادی از آنها مو وجود داشته باشد. از گوش‌های خارجی فقط سوراخ کوچکی نمایان است و سوراخ بینی که یک یا دو عدد می‌باشند در بالا و عقب سر قرار گرفته‌اند تا عمل تنفس در سطح آب را سهولت بخشند این سوراخ‌ها به‌وسیله پرده‌ای خود به خود بسته می‌شوند. تعداد دندانها زیاد و در بعضی گونه‌ها به ۲۶۰ عدد می‌رسد و عمدتاً از فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ] و فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ] و حتی دلفین‌های کوچک‌تر تغذیه می‌کنند. طول آنها از ۲/۱ الی ۹/۳ متر و وزنشان از ۲۳ تا ۱۳۶ کیلوگرم متفاوت گزارش شده‌است.
دانشمندان بر این باورند که هنگامی که یک دلفین می‌خوابد فقط نیمی از فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ] او استراحت می‌کند نیمه دیگر بیدار باقی می‌ماند تا دلفین به شکل طبیعی عمل کند پس از مدتی، دو نیمه مغز کارهایشان را با هم عوض می‌کنند.