^ بازگشت به بالا
دانلود english 4 you آموزش یوگا به زبان فارسی آموزش زبان english today
صفحه 2 از 10 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 91
Like Tree3لایک ها

کار در خانه -ساخت وسایل تزیینی در خانه


  1. #11

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    نوشته ها
    39,636
    تشکر
    378
    تشکر شده : 19,710
    McAfee Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    66371334
    پیش فرض آموزش شمع سازي
    آموزش شمع سازي


    لوازم مورد نياز شمع سازي :
    1- پارافين 12- رنگ پودري مخصوص پارچه
    2- اسيد استئارين 13- قلاب يا ميله بلند
    3- فتيله 14- براكس
    4- قالب 15- عطر شمع
    5- رنگ مخصوص شمع سازي 16- طلق مخصوص نگه دارنده فتيله
    6- ظرف مخصوص ذوب كردن پارافين 17- سير خردكن
    7- تيغ موكت بري يا چاقو 18- قلم مو
    8- ورق موم 19- پودر صدفي( طلايي يا نقره اي )
    9- چسب كاغذي 20- چشم متحرك
    10- افشانه سيليكون 21- روبان
    11- گليسيرين 22- وسايل تزييني




    اصول كلي شمع سازي 1- پارافين

    ماده اصلي شمع سازي پارافين است كه ماده اي است سفيد و نيمه شفاف كه از روغن هاي سنگين نفت به دست مي آيد و در شكل هاي قالبي ، پولكي، پودري، كريستال، گل، مايع، ژله اي و... در بازار موجود مي باشد.
    2- اسيد استئارين

    ماده اي است بي رنگ، بي بو و بي طعم كه در اكثر چربي ها موجود است. كريستال هاي آن به شكل ورقه ورقه اند كه در الكل و اتر داغ حل مي شود و براي ساختن شمع و صابون به كار مي رود. استئارين باعث استقامت شمع شده و موجب مي شود كه شمع ديرتر آب شود. در ضمن باعث مي شود كه شمع پس از خشك شدن كمي كوچكتر شده به راحتي از قالب خارج شود. ضمناً حلّال خوبي براي رنگ به شمار مي رود وباعث شفاف شدن آن مي شود. اگر مقدار استئارين بيشتر از حد معمول باشد، شمع ، حالت صابوني به خود مي گيرد.
    3- رنگ

    از رنگ مخصوص شمع سازي استفاده مي شود كه در رنگ هاي گوناگون وجود دارد . هميشه از رنگ به مقدار كم استفاده كنيد. زيرا اگر رنگ زياد به كار ببريد شمع شما خوب نمي سوزد.
    4- قالب

    قالب ها انواع و اقسام گوناگوني دارند و جنس آنها اغلب فلزي، پلاستيكي و شيشه اي است. بهترين نوع قالب براي شمع سازي قالب هاي شيشه اي هستند. شمع هايي كه توسط قالب هاي شيشه اي ساخته مي شوند صاف، صيقلي و شفاف هستند به شرطي كه با احتياط با اين قالب ها كار كنيد. در ضمن، شما مي توانيد از ظروف و لوازمي كه در منزل موجود است، مانند انوع ليوان ها، شكلات خوري ها و... به جاي قالب استفاده كنيد.
    5- فتيله

    جنس فتيله معمولاً كتان است كه در اندازه ها و ضخامت هاي گوناگون وجود دارد. اندازه فتيله بستگي به قطر شمع دارد و با نازك و يا كلفت شدن ضخامت شمع، اندازه فتيله نيز تغيير مي كند. طريقه آماده كردن فتيله، به اين ترتيب است كه فتيله را 5 دقيقه در پارافين ذوب شده قرار داده، سپس فتيله را از ظرف خارج كرده و به صورت صاف روي يك كاغذ روغني يا يك ظرف مسطح بگذاريد تا خشك شود.
    6- ظرف مخصوص ذوب كردن شمع

    براي ذوب كردن پارافين مي توانيد از 2 قابلمه كه يكي كوچك تر از ديگري باشد استفاده كنيد؛ به اين ترتيب كه در قابلمه بزرگتر مقداري آب بريزيد ، سپس قابلمه كوچكتر را داخل آن بگذاريد بعد پارافين را داخل آن بريزيد و قابلمه بزرگتر را روي حرارت قرار دهيد. سپس صبر كنيد تا پارافين ذوب شود.




    7- تيغ موكت بري يا چاقو

    براي جدا كردن زايده هاي شمع و نيز براي برش دادن شمع هايي كه بدون قالب تهيه مي شوند، مثل شمع ماكاروني، شمع كوبيسم و غيره از تيغ موكت بري يا چاقو استفاده كنيد.
    8- افشانه سيليكون

    از وسايل مورد نياز شمع سازي است كه باعث مي شود شمع به راحتي از قالب جدا شود . در صورت دسترسي نداشتن به اسپري سيليكون مي توانيد از مقداري روغن مايع استفاده كنيد.
    9- چسب كاغذي

    از چسب كاغذي براي ثابت نگه داشتن فتيله در ته قالب و پوشاندن درزهاي احتمالي قالب استفاده مي شود تا پارافين ذوب شده از منافذ قالب بيرون نريزيد.
    10- قلاب يا ميله بلند

    از قلاب يا ميله براي نگه داشتن سر فتيله بر روي قالب استفاده مي شود؛ به اين صورت كه سر فتيله را به قلاب گره زده و روي قالب مي گذاريم.
    11- رنگ هاي شب نما يا فلورسنت

    اين رنگ ها به صورت پودر در بازار موجود بوده و در شمع هاي پودري، پولكي و بعضي از انواع كوبيسم مورد استفاده است.
    12- براكس

    براي نسوز كردن فتيله به كار مي رود. به اين ترتيب كه 1 استكان آب جوش را با 1 قاشق چاي خوري براكس و 1 قاشق چاي خوري نمك مخلوط كرده و مي گذاريم 5 دقيقه بجوشد. سپس فتيله را صاف روي يك سطح صاف قرار مي دهيم تا خشك شود.

    طريق ديگر، استفاده از موم عسل است؛ به اين ترتيب كه موم را روي بخار ذوب كرده، فتيله را 5 دقيقه در آن قرار مي دهيم و سپس به طريق بالا آن را خشك مي كنيم. 13- عطر شمع

    براي خوشبو بودن شمع در هنگام سوختن به كار مي رود. عطر شمع را هنگامي كه مي خواهيد پارافين ذوب شده را در قالب بريزيد به آن اضافه كنيد. عطر شمع در انواع گوناگون وجود دارد، مثل عطرهاي مايع، عطرهاي طبيعي و موم هاي جامد معطر كه به صورت آماده در بازار به فروش مي رسد.



    تركيب و ساخت رنگ ها

    رنگ هاي اصلي: آبي- قرمز- زرد
    تركيب رنگها

    1- نارنجي + زرد = خردلي 9- سفيد+ آبي تيره= آبي روشن

    2- آبي + قرمز= بنفش 10- سياه+ قرمز= قرمز تيره
    3- سياه+ نارنجي = قهوه اي 11- سفيد+ زرد تيره= زرد روشن
    4- زرد+ قرمز= نارنجي 12- سياه + آبي = آبي تيره
    5- سياه+ سفيد= خاكستري 13- قرمز+ صورتي سير= زرشكي
    6- آبي+ زرد= سبز 14- قرمز+ بنفش= بنفش مايل به صورتي
    7- سياه+ زرد= قهوه اي مايل به سبز 15- زرد+ سفيد= ليمويي
    8- سفيد+ قرمز= صورتي
    رنگ هاي روشن

    رنگ اصلي + سفيد

    رنگ هاي تيره

    رنگ اصلي+ سياه
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : tahhosain

  2. #12

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    نوشته ها
    39,636
    تشکر
    378
    تشکر شده : 19,710
    McAfee Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    66371334
    پیش فرض وسایل لازم شمع‌سازی با ژل
    وسایل لازم شمع‌سازی با ژل



    برای شمع‌سازی با پارافین شما نیاز به دو ظرف داشتید یکی ظرف بزرگتر که آب را در آن جوش آورید و دیگری ظرف کوچکتر که موم را داخل آن ریخته و روی حرارت بخار آب موم را ذوب می‌کردید. ولی برای ذوب موم ژله‌ای به آن نیاز ندارید دلیل آن ساده است! شما در ظرف جوش‌آورنده آب و ظرف ذوب موم چون درجه حرارت ژل به اندازه کافی بالا می‌باشد نمی‌توانید آن را به‌دست آورید.

    بنابراین از یک اجاق گاز معمولی و یک قابلمه برای ذوب موم ژله‌ای می‌توانید استفاده نمائید که سبک و مناسب برای حرارت دادن ژل می‌باشد، قابلمه مناسب برای این‌کار دو شکل می‌باشد، قابلمه‌ای که لبه دارد و می‌توانید ژل را راحت بدون اینکه پاشیده شود در ظرف موردنظر خود بریزید. و دیگری قابلمه‌ای ضدحرارت با دسته، فقط قابلمه را بعد از هر بار استفاده با مایع ظرفشوئی خوب تمیز کنید.

    دماسنج گیره‌دار برای ذوب موم ژله‌ای لازم و ضروری می‌باشد و از آن برای اندازه‌گیری درجه حرارت دقیق موم استفاده نمائید. می‌توانید درجه حرارت ژل داغ را با انگشت دست آزمایش کنید.

    ملاقه به شما کمک می‌کند که ژل را راحت در ظرف بریزید. ما در اینجا به شما در نوع ملاقه پیشنهاد می‌کنیم یکی بزرگ و یکی کوچک برای ظروف با اندازه‌های مختلف.

    قاشق فلزی و میله فلزی برای هم زدن ژل و قرار دادن تزئینات داخل ژل مورد استفاده قرار می‌گیرند. از میله چوبی استفاده نکنید، زیرا چوب ممکن است که با ژل واکنش شیمیائی انجام دهد و باعث حباب‌های فراوان در ژل شود.

    سینی فر یکی از وسایل ضروری می‌باشد تا هنگام قرار دادن شمع‌ها در فر برای آهسته سرد شدن یا دوباره حرارت دادن آنها را داخل سینی قرار دهید و همچنین برای درست کردن ورقه‌های بزرگ رنگی ژل مورد نیاز است.
    یک برش‌دهنده خمیر که لبه دایره‌شکل و چرخان دارد برای تکه کردن لایه‌های ژل مورد نیاز است.

    میله بلند پلاستیکی پهن که برای کم کردن حباب‌ها بعد از اینکه ژل را در ظرف موردنظر ریختید مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    چاقو، چسب داغ، موچین، انبردست، سیم‌بر، قیچی، متر نواری، ماژیک برای علامت‌گذاری روی ظروف.

    تمام وسایل مورد نیاز را در یکجا جمع‌آوری کنید تا در مواقع ضروری به آنها دسترسی داشته باشید. و هنگام ساخت شمع هم سعی کنید که وسایل مورد نیاز و وسایل ایمنی همه را در دسترس قرار دهید.
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : tahhosain

  3. #13

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    نوشته ها
    39,636
    تشکر
    378
    تشکر شده : 19,710
    McAfee Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    66371334
    پیش فرض ساخت شمع‌های ژله‌ای
    ساخت شمع‌های ژله‌ای



    چون ژل با روغن ساخته می‌شود، بنابراین قابل اشتعال می‌باشد ولی چرا برای ساخت شمع مورد استفاده قرار می‌گیرد؟ شما وقتی از ورقه موم عمل یا شمع‌هائی که با پارافین می‌سازید هم استفاده می‌کنید همه آنها هم از نفت تهیه می‌شوند. بنابراین هنگام ساخت انواع شمع‌ها باید دقت لازم و نکات ایمنی را به‌کار ببرید.

    می‌دانید که روغن و آب با هم ترکیب نمی‌شوند بنابراین اگر شما ژل را زیاد حرارت بدهید آتش می‌گیرد و برای خاموش کردن آن نمی‌توانید از آب استفاده نمائید. دقت کنید که خاموش کردن آن مانند خاموش کردن چربی خوراکی می‌باشد و شما باید قبلاً بدانید که چگونه باید آن را خاموش کنید، در اینگونه مواقع یک درب قابلمه را روی آتش قرار دهید و از رسیدن اکسیژن به آن جلوگیری کنید.

    بنابراین هنگام ذوب موم ژله‌ای درب قابلمه بزرگی را جلوی دست خود قرار دهید تا اگر آتش گرفت دستپاچه و وحشت‌زده نشوید. شما اغلب می‌توانید آتش کوچک را به‌وسیله جوش‌شیرین خفه کنید که در ظرف‌های پلاستیکی دردار به بازار عرضه شده و راحت می‌توانید برای خاموش کردن از آن استفاده نمائید البته باید بدانید که همیشه در آشپزخانه یک کپسول آتش‌نشانی داشته باشید تا در مواقع ضروری از آن استفاده نمائید. محلول ژل به اندازه کافی داغ می‌باشد و ملاقه پلاستیکی را ذوب می‌کند. اما به آن اندازه داغ نیست که اگر روی روزنامه ریخته شد باعث آتش گرفتن آن بشود. و باید دقت کنید که روی دست و بدن خودتان نریزد چون ژل داغ به پوست می‌چسبد و پوست را می‌سوزاند بنابراین همیشه با دستگیره ظرف محتوی ژل داغ را بردارید و هنگام کار کردن با ژل داغدقت کنید و اگر دست شما با آن سوخت فوراً محل سوخته شده را با تکه‌های یخ مالش دهید و اگر لازم بود با پماد سوختگی بپوشانید.

    محلی که در آن می‌خواهید مشغول ساختن شمع ژله‌ای شوید باید نور کافی و تهویه مناسب داشته باشد تا وسایل نوک تیز از قبیل چاقو و پیچ‌گوشتی و دیگر ابزار را خوب ببینید. اگر مبتدی هستید از اینکه چگونه ژل را سریع به محلول تبدیل کنید سردرگم خواهید شد. سعی نکنید که مراحل ذوب موم ژله‌ای را با افزایش حرارت سریع کنید، زیرا که ژل نقطه ریزش (جاری شدنش) خیلی سریع‌تر از آنکه شما انتظار دارید می‌باشد (توجه داشته باشید که برای ذوب ژل از مایکروویو استفاده نکنید) چون باعث خراب شدن مایکروویو شما می‌شود. شما ممکن است فکر کنید که مقدار زیاد ژل سریع ذوب می‌شود اما در حقیقت مقدار زیاد ژل مدت زمان زیادی برای ذوب می‌برد.

    ژل را در وسط قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و دسته قابلمه را طوری قرار دهید که هنگام کار به آن برخورد نکنید.

    و شما باید صبور و شکیبا باشید. و با ریز کردن ژل به تکه‌های کوچکتر و قرار دادن آنها در قابلمه این مرحله را سریع‌تر کنید مخصوصاً زمانی‌که از مقدار زیادی ژل استفاده می‌کنید. در هنگام ذوب ژل روی چشم‌ها را محافظ قرار دهید تا داخل چشم شما از ژل پاشیده نشود. زمانی‌که دارید ژل را ذوب می‌کنید بالای سر آن بایستید و آن را به حال خود رها نکنید چون نمی‌توانید هم استراحت کنید و هم کار، هر یک جا یخود را دارند. بیشتر مردم ترجیح می‌دهند که شمع‌های ژله‌ای بسازند چون آنها مدت زمان طولانی می‌سوزند حداقل ۲ برابر شمع‌هائی که از پارافین ساخته می‌شوند.

    شمع‌های ژله‌ای اغلب داغ‌تر از شمع‌های پارافینی می‌باشند. اگرچه شمع‌های ژله‌ای داغ‌تر و مدت زمان طولانی‌تری می‌سوزند. ولی شمع‌های ژله‌ای شعله کوچکتری دارند که گاهی احساس می‌کنید که خاموش می‌باشد، و شمع‌های ژله‌ای هر چند که مدت زمان طولانی می‌سوزند ولی چون داغ می‌شوند زیاد برای روشنائی مناسب نمی‌باشند چون خطرناک می‌باشند. اگر شمع ژله‌ای را برای هدیه دادن به دوستان خود می‌سازید بهتر است که نکات ایمنی روشن‌ کردن شمع را روی یک تکه کارت برای آنها بنویید. ژل در انواع مختلف یافت می‌شود. یک نوع ترکیبات متوسط آن می‌باشد که در نمودارهای این مبحث از آن استفاده شده است (MP) که از فروشگاه‌هائی که وسایل و مواد شمع‌سازی را می‌فروشند می‌توانید خریداری نمائید.


    ● اندازه‌گیری ژل موردنیاز:

    ظرف موردنظر شمع را تا جائی‌که می‌خواهید ژل را بریزید پر از آب کنید. سپس آب را با پیمانه‌های اندازه‌گیری‌ اندازه بگیرید و این مقدار ژلی می‌باشد که نیاز دارید. بعد از چند بار اندازه گرفتن دقیق می‌توانید با چشم خود مقدار ژل مورد نیاز را معین کنید.


    ‌● شروع کار:

    برای خارج کردن ژل از ظرف سعی کنید با قاشق بزرگ آن را خارج کنید، ولی این‌کار آسان نیست که قاشق را در ژل سخت فرو کنید و یا اینکه ممکن است که آن را خراب کنید بنابراین بگذارید تا ژل خودش را بگیرد و آنگاه با قاشق راحت بیرون آورید.


    ● نکات مهم:

    ▪ هیچ‌وقت شمع‌های روشن‌شده را وقتی کسی در منزل نیست روشن نگذارید.

    ▪ شمع‌های له‌ای را تا انتهاء ظرف نگذارید بسوزند حداقل ۵/۲ سانتی‌متر مانده به انتهاء شمع آن را خاموش کنید.

    ▪ فتیله را بعد از هر بار روشن کردن شمع کوتاه کنید تا شعله آن بلند نباشد.

    ▪ برای اولین بار که شمع را روشن می‌کنید اندازه فتیله باید ۶ میلی‌متر باشد.

    ▪ بعد از هر بار که شمع را روشن می‌کنید فتیله را تا ۵/۱ میلی‌متر کوتاه کنید.

    ▪ شمع را روی یک سطح صاف، ضدحرارت، بدون رطوبت قرار دهید.

    ▪ شمع‌های روشن را در دسترس کودکان قرار ندهید و اگر احیاناً کودکان کمی از شمع را خوردند فوراً به پزشک مراجعه نمائید.
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : tahhosain

  4. #14

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    نوشته ها
    39,636
    تشکر
    378
    تشکر شده : 19,710
    McAfee Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    66371334
    پیش فرض راهنمای ساخت شمع‌های ژله‌ای
    راهنمای ساخت شمع‌های ژله‌ای


    یک سرگرمی زیبا و ساده برای افراد خانواده که در اوقات فراغت با هم این شمع‌های زیبا را برای خود و هدیه به دوستان بسازند.

    شمع‌های ژله‌ای تعجب‌انگیز و حیرت‌آور نمی‌باشند بلکه پدیده‌ای عمومی بوده! و با توجه به توضیحات ساخت هر یک شما می‌توانید از یک مبتدی به یک استاد شمع‌سازی برسید. شما در این مبحث به خاصیت طبیعی ژل، و اینکه چگونه با روش‌های ساخت و نکات ایمنی آن عمل نمائید و یا اینکه چگونه ظرفی انتخاب کنید تا در خاتمه شمعی جالب و زیبا داشته باشید و دیگر اینکه چگونه حباب‌های داخل ژل را کم کنید و یا از بین ببرید آشنا می‌شوید در اینجا چهار کلید اساسی برای اینکه در ساخت شمع‌های ژله‌ای موفق باشید وجود دارد.

    ▪ اول اینکه با ژل چگونه کار کنید.
    ▪ دوم چه نوع ظرفی انتخاب کنید.
    ▪ سوم از چه نوع تزئینی برای داخل ژل استفاده نمائید
    ▪ چهارم فتیله که در خاتمه ترکیباتی که با هم در ظرف قرار داده‌اید و به‌عنوان شمع به نمایش می‌گذارید را روشن کنید و از آن لذت ببرید.


    • نکاتی که باید درباره ژل بدانید:

    موم ژله‌ای شمع‌سازی یک روغن معدنی مخصوص می‌باشد (یک فرآورده تقطیر شده از نفت) که با یک عامل شیمیائی ترکیب شده تا ضخیم و به‌صورت ژلاتین ثابت و مقاوم شود.
    موم ژله‌ای از روغنی که روی بدن بچه‌ها می‌مالید خطرناک‌تر نمی‌باشد، البته ژل را نباید خورد (همانطور که روغن بدن بچه را هم نمی‌شود خورد). اما اگر این اتفاق افتاد و مقداری از آن بلعیده شد زیاد نگران نباشید چون کشنده نیست، روغن قابل هضم نمی‌باشد، آن فقط داخل دستگاه هاضمه شما می‌شود.

    می‌دانید که ژل هم یک نوع روغن است که نامش فرق می‌کند. اگر ژل روی لباس ابریشمی ریخته شود احتمالاً یک لک دائمی بر جای می‌گذارد، اما بیشتر االیافی که برای لباس و رومیزی و حوله‌های دستی استفاده می‌شوند اگر با ژل آغشته شوند آنها را می‌توانید به راحتی با حلال روغن‌های خوراکی تمیز کنید.

    برداشتن ژل از روی سطح غیرقابل نفوذ وقتی رمز آن را یاد بگیرید آسان است. صبر کنید تا ژل خنک شود. اگر سعی کنید که ژل را وقتی که هنوز داغ است از روی سطح شیشه‌ای پاک کنید، برای مثال: شما فقط لکه ژل را پخش می‌کنید و زحمت تمیز کردن را بیشتر می‌کنید. در صورتی‌که ژل سرد شده را می‌توانید به آسانی بتراشید و یا از محلول نمک آمونیاک، از بین برنده نوار چسب، و دیگر تمیزکننده‌های تکه‌های روغن‌های خوراکی استفاده نمائید.

    قطره‌های بزرگتر ژل بهتر از قطر‌های کوچ‌تر می‌باشند. شما قطرات بزرگ ژل را می‌توانید ببینید اما قطرات ریز را که ممکن است داخل، زیر و اطراف هر چیزی بریزند را خوب نمی‌توانید ببینید، اگرچه شما مجبور نیستید زیاد دقیق باشید که از ژل ریخته نشود ولی تا آنجائی‌که می‌شود در هنگام ساخت شمع‌های ژله‌ای دقت کنید که نخواهید در خاتمه زحمت تمیز کردن قطرات ژل را بکشید.

    از ریختن ژل روی بخاری و یا هر وسیله حرارتی خودداری نمائید چون هنگام سوختن بوی بدی پخش می‌کند. زمانی‌که ژل ذوب شده را داخل ظرف می‌ریزید ممکن است که به اطراف قابلمه ریخته شود و وقتی‌که قابلمه را روی حرارت برمی‌گردانید همان بوی بد و دود از آن متصاعد می‌شود. برای جلوگیری از ریختن ژل پیشنهاد می‌کنیم که از انواع اصلی قابلمه و لوازم استفاده نمائید.



    • لوازم شمع‌سازی با ژل

    ژل به‌طور شگفت‌انگیزی قابل برگشت به شکل اول می‌باشد ولی نخواهید که به شکل شمع درآورید. فقط آن را دوباره ذوب کنید و دوباره شمع را بسازید. دقت کنید که روغن ژل را داخل دستشوئی نریزید چون پائین نمی‌رود، همان کاری را که برای چربی گوشت انجام می‌دهید بکنید، آن را داخل یک ظرف فلزی بریزید و آن را با تراشیدن بردارید.
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : tahhosain

  5. #15

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    نوشته ها
    39,636
    تشکر
    378
    تشکر شده : 19,710
    McAfee Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    66371334
    پیش فرض شمع ژله‌ای رنگین ‌کمان
    شمع ژله‌ای رنگین ‌کمان




    ● مواد و لوازم مورد نیاز:


    - کاغذ
    - مداد رنگی برای علامت زدن
    - ظرف بلند شیشه‌ای
    - متر نواری یا خط‌کش
    - ماژیک
    - ۲ عدد قابلمه
    - دماسنج گیره‌دار
    - موم ژله‌ای شمع
    - رنگ سبز نارنجی، یا ارغوانی مخصوص ژل
    - فتیله



    ● روش ساخت:


    ۱. طرح موردنظر و رنگ‌ها را روی کاغذ بکشید ظرف شیشه‌ای را اندازه بگیرید و با ماژیک شروع هر لایه را روی بدنه ظرف علامت بزنید. برای مثال: ظرفی که در این مبحث نشان داده شده حدود ۹/۲۷ سانتی‌متر بلندی دارد و طول هر لایه رنگی حدود ۲/۳ سانتی‌متر و هر لایه ژل شفاف حدود ۱/۵ سانتی‌متر عمق دارند، خطوط بیرونی روی ظرف به شما کمک می‌کنند که چقدر ژل برای ریختن هر لایه نیاز دارید.

    ۲. قابلمه را روی حرارت پائین قرار دهید و به مقدار کافی ژل برای تمام لایه‌های شفاف داخل قابلمه بریزید و ذوب کنید و دماسنج را به بدنه قابلمه وصل کنید (دقت کنید که روی بسته‌های ژل میزان درجه حرارت داده شده) بنابراین ژل را تا همین درجه حرارت دهید، و سعی کنید که ژل زیاد داغ نشود. اولین خط روی ظرف را به‌عنوان راهنما استفاده نمائید و اولین لایه را تا علامت زده شده بریزید. و بگذارید تا ژل به‌طور کامل سرد شود.

    ۳. قابلمه دیگری را روی حرارت پائین قرار دهید و به اندازه کافی ژل برای یکی از لایه‌های رنگی داخل قابلمه بریزید و رنگ موردنظر را به‌تدریج اضافه کنید و با قاشق فلزی به آرامی هم بزنید تا رنگ دلخواه شما به‌دست آید.

    ۴. دومین خط را هم راهنما قرار دهید و لایه رنگی ژل را بریزید و بگذارید تا به‌طور کامل سرد شود.

    ۵. قابلمه را خوب تمیز کنید و هر تکه‌ای از ژل رنگی قبل را بردارید و رنگ بعدی را ذوب کنید.

    ۶. مرحله ۲ تا ۵ را اگر لازم بود تکرار کنید و قبل از اینکه لایه بعدی را اضافه کنید لایه ریخته شده را بگذارید تا کاملاً سرد شود. وقتی لایه شفاف بالائی تقریباً سرد شد فتیله را قرار دهید.
    نکته طرح: ساخت این نمودار ممکن است که تمام وقت شما را برای ریختن لایه‌ها و کاملاً سرد شدن هر لایه بگیرد. برای صرفه‌جوئی در وقت می‌توانید مدت زمان سرد شدن لایه‌های ژل را با قرار دادن در یخچال کمتر کنید. اما به خاطر دارید که لایه بعدی ژل را که داغ می‌باشد نباید داخل ظرف سرد شده بریزید، بنابراین ظرف را در فری که تا ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کرده‌اید مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا گرم شود.
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : tahhosain

  6. #16

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    نوشته ها
    39,636
    تشکر
    378
    تشکر شده : 19,710
    McAfee Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    66371334
    پیش فرض جعبه جواهرات بدلي
    جعبه جواهرات بدلي


    این جعبه جذاب را می‌‌توان برای موارد بسیاری از جمله نگهداری سکه، کلیدها و دکه‌های اضافی استفاده نمود
    .
    روش قدیمی و سنتی استنسیل کردن این امکان را در اختیار شما قرار می‌‌دهد تا طرح مورد نظر را خیلی سریع و راحت کپی کنید.


    • وسائل لازم


    جعبه گرد
    رنگ روغن سفید مات
    قلم‌موی کوچک
    مداد
    کاغذ ساده
    متر
    استات شفاف
    ماژیک مشکی نوک نمدی
    تیغ موکت بری یا چاقوی حکاکی
    نوار چسب
    رنگ آکریلیک آبی
    قلم‌موی مخصوص نقطه‌گذاری
    روغن جلای شفاف

    ۱.جعبه را یک آستر رنگ روغن سفید مات بزنید. اطراف سرپوش جعبه را روی یک ورق کاغذ ساده رسم کنید تا اندازه صحیح و مناسب برای طرح خود را به‌دست آورید. محیط و ارتفاع جعبه را اندازه گرفته و این اندازه‌ها را روی کاغذ منتقل کنید. طرح را مطابق اندازه‌ها بزرگ کنید. سرپوش جعبه را روی استات قرار داده و اطراف آن را با ماژیک بکشید سپس شکل را ببرید. استات را روی طرح سرپوش قرار داده و با نوار چسب بچسبانید. الگو را با تیغ یا چاقوی حکاکی ببرید. این مرحله را تکرار کنید تا الگوی استنسیل را برای طرح کناری آماده سازید.

    ۲. الگو را به‌دقت بردارید و روی سرپوش جعبه با نوار چسب بچسبانید. آن‌را با رنگ آکریلیک آبی غلیظ و قلم‌موی خشک مخصوص نقطه‌گذاری نقاشی کنید و صبر کنید تا خشک شود.

    ۳. این مرحله را برای طرح کناری تکرار کنید و به‌خاطر بسپارید که استنسیل را با نوار بچسبانید و در صورت نیاز اطراف جعبه حرکت دهید.

    ۴. لبه سرپوش جعبه را با آکریلیک آبی رنگ کنید و بگذارید خشک شود سپس یک لایه آستر روغن جلای شفاف روی آن بریزید تا از جعبه محافظت نماید.
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : tahhosain

  7. #17

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    نوشته ها
    39,636
    تشکر
    378
    تشکر شده : 19,710
    McAfee Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    66371334
    پیش فرض شمع ژله‌ای با تزئین دو قطره اشک
    شمع ژله‌ای با تزئین دو قطره اشک



    مواد و لوازم مورد نیاز:

    - ظرف شیشه‌ای
    - سینی فر
    - کاغذ آلومینیوم فویل
    - روغن مایع
    - قابلمه
    - دماسنج گیره‌دار
    - موم ژله‌ای شمع
    -رنگ آبی و سبز مخصوص ژل
    - شفاف کننده
    - قاشق فلزی
    - قاب کیک به شکل اشک و دایره کوچک
    - فتیله

    ● روش ساخت:

    ۱. اگر ژل رنگی باقیمانده دارید از آن برای بُرش دادن اشک‌ها استفاده نمائید و با مرحله ۶ کار را شروع کنید.

    ۲. سینی فر را با کاغذ آلومینیوم فُویل طوری که سمت براق آن به طرف بالا باشد بپوشانید، روی آن را با کمی روغن مایع اسری کنید تا ژل به‌راحتی از آن جدا شود. اگر فقط یک نوع شمع می‌خواهید درست کنید و به ژل زیادی برای بُرش دادن نیاز ندارید، کاغذ آلومینیوم را ببرید و تا بزنید و یک سطح صاف کوچک برای ته سینی درست کنید (ساخت تکه‌های رنگی را در مبحث (تکه‌های رنگی را درست کنید) ببینید.

    ۳. قابلمه را روی حرارت پائین قرار دهید، و به مقدار کافی ژل برای یک لایه ضخامت ۶ میلی‌متر برای سینی فر داخل قابلمه بریزید و ذوب کنید دماسنج را به بدنه قابلمه وصل کنید (دقت کنید که روی بسته‌های ژل میزان درجه حرارت داده شده) بنابراین ژل را تا همین درجه حرارت دهید، و سعی کنید که ژل زیاد داغ نشود رنگ را به‌تدریج اضافه کنید و با قاشق فلزی هم بزنید تا رنگ مورد دلخواه را به‌دست آورید.

    ۴. ژل را با دقت در یک قسمت سینی بریزید وب گذارید تا به‌طور کامل سرد شود.

    ۵. مرحله ۳ و ۴ را تکرار کنید و رنگ دوم را درست کنید.

    ۶. وقتی هر دول لایه ژل خنک شد، با استفاده از قالب به شکل اشک شکل‌ها را بُرش دهید و سپس با قالب دایره از لایه بعدی یک دایره کوچک برای هر اشک از هر دو رنگ بُرش دهید. تمام تکه‌ها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شوند.

    ۷. به آرامی هر تکه کامل شده اشک را در مقابل دیواره داخلی ظرف فشار دهید، آنها به‌راحتی چسبیده می‌شوند.

    ۸. قابلمه را روی حرارت پائین قرار دهید، و به مقدار کافی ژل شفاف برای پر کردن ظرف داخل قابلمه بریزید و ذوب کنید، اما دقت کنید که ژل را زیاد حرارت ندهید که تکه‌های رنگی را ذوب کند بلکه فقط تا حدی حرارت دهید که قابل ریختن شود و لازم نیست که کاملاً مایع شود. حدود ۲ سر انگشت از شفاف‌کننده ژل اضافه کنید و به آرامی با قاشق فلزی هم بزنید و آن را داخل ظرف بریزید.

    ۹. وقتی ژل تقریباً سرد شد، فتیله را قرار دهید.


    نکته طرح:
    اضافه کردن شفاف‌کننده ژل مانند شفاف‌کننده سفید تکه‌های رنگی را برجسته کرده و مقدار حباب‌های ژل را هم کمتر نشان می‌دهد.
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : tahhosain

  8. #18

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    نوشته ها
    39,636
    تشکر
    378
    تشکر شده : 19,710
    McAfee Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    66371334
    پیش فرض آموزش ساخت هرم مثلثی 3 رنگ
    آموزش ساخت هرم مثلثی 3 رنگ


    این جعبه دینامیکی با تکه‌های موجی شکل در سه رنگ ساخته شده است و برای بسته‌بندی شکلات‌ها یا به‌عنوان جعبه لوازم زیور آلات یا آرایشی استفاده می‌شود.


    • اندازه نهائی:

    یک لبه کف جعبه ۵/۷ سانتی‌متر، ارتفاع ۶ سانتی‌متر

    • مواد لازم:

    مقوای نازک سفید، زرد تیره، نارنجی و قرمز از هر کدام ۱۵ در ۲۰ سانتی‌متر
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : tahhosain

  9. #19

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    نوشته ها
    39,636
    تشکر
    378
    تشکر شده : 19,710
    McAfee Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    66371334
    پیش فرض روشهاي خشك كردن گل
    روشهاي خشك كردن گل


    • روش پرس كردن گلها

    دستگاه پرس از دو صفحه نئوپان كه دارای سوراخهایی در ۴ طرف بوده تشكیل شده است كه بوسیله پیچ و مهره روی هم بسته می شوند. در روش پرس كردن ابتدا گل ها را در لای روزنامه قرار می دهیم. سپس آن‌ها را بین دو صفحه دستگاه پرس می گذاریم و با پیچ محكم كرده تا گل ها كاملاً تحت فشار باشند و خشك شوند. گل‌ها را طوری بین روزنامه قرار دهید كه فرم آن بهم نخورد و قسمت روی گل به طرف پایین باشد.
    گل های جعفری و داودی را بهتر است با روش پرس كردن خشك نكنند بلكه آن‌ها را در روی جعبه در هوای آزاد طوری كه سر آن‌ها بالا باشد خشك كنند.
    گل هایی از قبیل ژربرا، بنفشه، داودی مینیاتوری، مارگیرت، و هم‌چنین گل ها و برگ هایی كه ارتفاع و عمق كمتری دارند، را می‌توان با روش پرس كردن، خشك كرد.
    در موقع چیدن گل، وسط آن را با دست فشار دهید تا برای پرس شدن آماده شود. اگر دستگاه پرس در دسترس نباشد می توان از تعدادی كتاب سنگین برای این كار استفاده كرد.
    بسیاری از گیاهان را می توان با مواد شیمیایی جاذب‌الرطوبه خشك كرد. مخصوصاً گیاهان حساس مانند اركیده و لیلیوم در مواد شیمیایی بهتر خشك می شوند.
    موادی را كه برای خشك كردن گل ها بكار می برند عبارت است از سیلیكا ژل، بُراز، نمك، اسید بوریك، زاج، آرد ذرت و شن. سبك ترین و مناسب ترین ماده شیمیایی براز است كه برای كارهای هنری و خشك كردن گل ها مورد استفاده قرار می گیرد كه در داروخانه‌ها موجود است. البته سیلیكا ژل را هم می‌توان از داروخانه خریداری كرد.
    برای خشك كردن گل توسط براز، ابتدا مقداری از ماده را داخل ظرفی می ریزیم و گل را به آرامی در روی آن قرار می دهیم. سپس مقداری براز را روی گل می پاشیم و هر از چند گاهی ظرف را تكان می دهیم تا براز كاملاً روی تمام گلبرگ ها را بپوشاند.
    اگر براز حالت چسبندگی داشت كمی آرد ذرت را با آن مخلوط می كنیم تا از چسبندگی مواد به گل جلوگیری شود.


    • روش خشك كردن گل‌ها بوسیله شن

    برای این منظور می‌توان از شن‌های ساحل دریا استفاده كرد. ابتدا شنها را شسته تا كاملاً تمیز شوند و بر روی میز یا سینی خشك می‌كنیم. سپس گلها را در داخل شن می‌خوابانیم. باید دقت داشته باشیم كه سنگریزههای درشت در میان شنها نباشد تا آسیبی به گلبرگ‌های گل وارد نشود.



    • خشك كردن با مواد شیمیایی نظیر سیلیكا ژل

    سیلیكا ژل یك ماده شیمیایی است كه نوع مرغوب آن به رنگ آبی آسمانی است. این ماده وقتی كه رطوبت به خود میگیرد به رنگ صورتی میشود. ولی می‌توان دوباره از آن استفاده كرد. برای این منظور آن را در فر گاز قرار میدهیم تا خشك شود و دوباره به رنگ آبی در آید. به وسیله‌ی فرو بردن كاغذ تورنسل در سیلیكا ژل می‌فهمیم كه سیلیكا رطوبت دارد یا خیر. اگر مرطوب باشد رنگ كاغذ تورنسل تغییر می‌كند.
    توجه داشته باشید كه هر یك از مواد شیمیایی خشك كننده بعد از هر بار مصرف دوباره قابل استفاده هستند.
    سیلیكا ژل كاملاً رطوبت را از گل می گیرد و باعث می شود كه بعد از آن هم گل رطوبت به خود نگیرد. دانه های سیلیكا ژل كمی درشت هستند و باید آن‌ها را بوسیله آسیاب و یا وسایل دیگر خُرد كنیم و بوسیله چای صاف كن آن را روی گل بپاشیم تا دانه های درشت سیلیكا ژل لای گلبرگ ها فرو نرود. معمولاً ارتفاع شاخه گلی را كه در مواد شیمیایی خشك می كنیم باید
    ۲ تا ۵/۲سانتی متر باشد. هر طوری كه گل را در مواد بگذاریم به همان شكل خشك خواهند شد. معمولاً برای خشك كردن گل‌های حساسی چون لیلیوم، آنتریوم و ... از مواد شیمیایی استفاده می‌كنیم تا شكل ظاهری گل تغییر نكند.


    • طریقه پرس كردن گل ها بوسیله كتاب

    هرگاه دستگاه خاص پرس در دسترس ما نبود از كتابهای سنگین برای خشك كردن گل استفاده میكنیم. بدین طریق كه گلها را لای كاغذ یا روزنامه قرار داده و در بین صفحات كتاب پایینی قرار می‌دهیم. سپس یك آجر، اتو یا هر وسیله‌ی سنگین را روی كتاب‌ها می‌گذاریم. البته توجه داشته باشید كه از روزنامه با چاپ مشكی استفاده می‌كنیم و روزنامه با چاپ رنگی برای این كار مناسب نیست و رطوبت به خود نمی‌گیرد. سعی می كنیم وسط گلهایی را كه كمی برجستگی دارند با انگشت فشار دهیم تا كاملاً خوابیده شوند. در روزهای اول هر ۱۲ ساعت یك بار به گل‌ها سر می‌زنیم و اگر ممكن باشد روزنامه های آن‌ها را عوض می كنیم تا سریع‌تر خشك شوند. مدت خشك شدن گل ها در این روش ۱۰ الی۱۲روز می باشد. برای خشك كردن انواع برگ‌ها، گل بنفشه، ژربرا و داودی مینیاتوری این روش مناسب است.



    • خشك كردن گل ها در محلول گلیسیرین و آب داغ

    برای میوهه ای خوشهای (مثل انگور) و شاخه های اُكالیپتوس از این روش استفاده می‌شود. بدین صورت كه یك قسمت گلیسیرین را با دو قسمت آب مخلوط میكنیم (ابتدا مقداری نمك را در آب داغ حل می كنیم ) و شاخه ها را در آن فرو می كنیم.
    زمانی كه برگ ها مقداری رطوبت داشته باشند متوجه می شویم كه به اندازه كافی گلیسیرین به آن‌ها رسیده و خشك شده‌اند. با استفاده از این روش برگ ها نرمی و لطافت خود را حفظ می‌كنند.
    برگ های اُكالیتوس، گل رز، كاملیا و میوه های خوشه ای را با این روش خشك می كنند.
    برای سریع‌تر خشك كردن گل ها می توانیم از روش اتو كردن استفاده كنیم. گل را در بین دستمال كاغذی قرار می دهیم و چند روزنامه در زیر و روی آن قرار می دهیم سپس آن را با اتو خشك می كنیم. اما این روش‌ خیلی برای خشك كردن گل مناسب نیست زیرا رنگ گل در این روش مقداری تغییر می‌كند.
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : tahhosain

  10. #20

    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    نوشته ها
    39,636
    تشکر
    378
    تشکر شده : 19,710
    McAfee Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    66371334
    پیش فرض کم کردن حباب‌های داخل ژل
    کم کردن حباب‌های داخل ژل



    سازندگان شمع به دو دسته تقسیم می‌شوند که یک دسته از حباب‌های داخل شمع متنفر و دسته دیگر حباب‌های داخل شمع را دوست دارند. می‌دانید که وقتی ژل را حرارت می‌دهید حباب‌هائی داخل آن نمایان می‌شود.

    عواملی که باعث حباب زدن می‌شود عبارتند از:

    ۱. درجه حرارت ظرف
    ۲. درجه حرارت ژل وقتی آن را داخل ظرف می‌ریزید
    ۳. روش ریختن ژل داخل ظرف
    ۴. واکنش ژل روی چیزی که داخل ژل قرار می‌دهید از قبیل قاشق‌ها، عطرها و تزئینات.
    ۵. روشی که برای سرد کردن ژل به‌کار می‌برید.

    و اینکه چگونه با این دلایل حباب زدن کنار آمده و در ساخت شمع موفق شوید بستگی به مهارت و تمرین و شانس شما دارد.


    ● ظروف را حرارت دهید

    قبل از اینکه ژل را داخل ظرف موردنظر بریزید ظرف را در یک فر که قبلاً تا ۱۷۵ درجه فارنهایت (۸۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کرده‌اید به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید. و این‌کار را درست قبل از اینکه ژل را داخل قابلمه گذاشتید و روی حرارت قرار دادید انجام دهید و وقتی آن را از فر بیرون آوردید بین دستان خو-د آن را حفظ کنید.


    ● درجه حرارت ریزش را آزمایش کنید:

    معمولاً در بالاترین درجه حرارت ریزش حباب‌ها کمتر می‌باشند. که برای هر شمع مناسب است. وقتی شما دارید بیشتر از یک شمع همزمان می‌سازید، دقت کنید که باید هر شمع را که می‌سازید درجه حرارت را دوباره آزمایش کنید، چون ژل سریع سرد می‌شود بنابراین درجه حرارت شما در خاتمه کار باید بالا باشد و چند دقیقه‌ای بین پر کردن شمع‌ها فاصله ندهید.


    ● روش ریختن ژل

    روش ریختن ژل داخل ظرف و اینکه چقدر هوا وارد آن می‌شود به‌هم خیلی مروط می‌باشند و بدین‌ترتیب تعداد حباب‌های داخل ژل فُرم خواهند گرفت برای تعداد حداقل حباب‌ها، ژل را همان‌طور که نوشابه را در لیوان می‌ریزید در یک زاویه نگه دارید و آهسته ژل را بریزید.


    ● قرار دادن تزئینات داخل ژل

    هر چیزی را که شما داخل ژل قرار می‌دهید باید سازگار با آن باشد. عطرها و تزئینات که با ژل سازگار نمی‌باشند، برای مثال: باعث حباب‌های فراوانی در ظرف می‌شود حتی تزئینات واقعی هم باعث حباب می‌شوند اگر آنها کثیف باشند، آب داشته باشند، آنها را بشوئید و خوب خشک کنید. تزئینات را قبل از استفاده با موم بتونه (روکش) کنید برای این‌کار مقداری ژل داغ را در یک کاسه کوچک بریزید و تزئینات را با آن بپوشانید. اگر حبابی وجود ندارد به‌وسیله موچین تزئین را از داخل ژل بردارید و نگه دارید تا قطرات اضافه ژل از آن در ظرف ریخته شود اگر حباب وجود دارد آن را هم بزنید و تزئین را در ژل باقی بگذارید تا حباب‌ها تمام شوند، اگر بعد از چند دقیقه حباب زدن ادامه داشت تزئین را بردارید یا با حباب باقی بگذارید. با ژلی که برای پوشانده تزئینات از آن استفاده کرده‌اید شمع درست نکنید.

    بعد از اینکه شما ژل را داخل ظرف ریختید اگر به آرامی با یک میله آن را هم بزنید تعداد حباب‌ها کم خواهد شد، اگر حباب‌ها در سطح نمایان شدند آنها را فقط یا سوزن سوراخ کنید.


    ● روش‌های سرد کردن ژل را آزمایش کنید:

    برای غلبه کردن زیر حباب‌ها دو روش سرد کردن ژل وجود دارد یکی سرد کردن سریع و دیگری سرد کردن آهسته، اصل اساسی این است که سرد کردن سریع تشکیل حباب‌ها را متوقف می‌کند، برای سریع سرد کردن شمع‌های ژله‌ای بعد از اینکه ژل را داخل ظرف موردنظر ریختید فوراً در یخچال قرار دهید.

    (برای این‌کار ظرف شمع را روی یک حوله آشپزخانه یا هر وسیله ضد حرارت دیگر داخل یخچال قرار دهید تا باعث ترک خوردن قفسه یخچال نشود).

    سرد کردن آهسته با این روش هم سعی در کم کردن حباب‌ها داریم، و برای این‌کار ظرف شمع‌ها را روی یک سطح صاف در بیرون از خانه در یک روز آفتابی به مدت چند ساعت قرار دهید، شما می‌توانید مرحله سرد شدن را با پیچیدن ظرف شمع در یک حوله آشپزخانه یا هر وسیله دیگر که آن را گرم نگه دارد آهسته‌تر کنید. و یا اینکه در فری که تا (۱۷۵ درجه فارنهایت یا ۸۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کرده‌اید به مدت چند ساعت یا یک شب قرار دهید.

    حال تصمیم با شما است که کدام روش را برای سرد کردن شمع‌های ژله‌ای خود انتخاب کنید، هر سازنده شمع در محیط اطراف خود با روش‌ها و افزودنی‌ها و وسایل مختلف و صبر و شکیبائی کار می‌کند در اینجا ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که هر دو روش سرد کردن سریع و آهسته را آزمایش کنید و ببینید که کدام روش برای شما بهتر و راحت‌تر است.


    ● دوباره حرارت دادن بعضی از شمع‌ها

    اگر داخل یک شمع تعدادی حباب نمایان شد، شما می‌توانید با دوباره حرارت دادن آن حباب‌ها را کم یا از بین ببرید. بعضی از انواع شمع‌های ژله‌ای را می‌توانید در فر حرارت دهید. اما نه همیشه! مراحل دوباره حرارت دادن حباب‌ها را کم خواهد کرد اما بعضی از شمع‌ها را نمی‌توانید دوباره حرارت دهید مانند شمع‌های لایه‌ای (چون ممکن است که لایه‌های رنگی ذوب ‌شده و با هم ترکیب شوند).

    و یا شمع‌هائی که داخل آنها تزئینات شناور وجود دارد (تزئین فرو خواهد رفت). یا شمع‌هائی که داخل آنها تزئینات ذوب‌شدنی وجود دارند مانند تزئینات مومی. وقتی می‌خواهید شمع را دوباره حرارت دهید ان را قبل از اینکه داخل فر قرار دهید داخل سینی فر بگذارید چون ممکن است ظرف شمع شکسته و ژل پخش شود. و دقت کنید که توری فر تراز باشد تا سطح شمع شما صاف باشد و به یک طرف کج نشود
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : tahhosain

صفحه 2 از 10 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. بانک داستانهای کوتاه اما دلنشین و زیبا
    توسط shahpoor در انجمن آرشیو بخش ادبیات
    پاسخ ها: 6943
    آخرين نوشته: 28th August 2010, 23:41
  2. معرفی معماران برجسته
    توسط H.kh در انجمن معماری
    پاسخ ها: 37
    آخرين نوشته: 11th May 2009, 06:42
  3. ساخت ربات لابیرنت هوشمند با تکنولوژی جدید PLL در صفحه Maze
    توسط secret در انجمن رباتیک و هوش مصنوعی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 23rd March 2009, 16:45
  4. خانه های مدرن امریکایی
    توسط Admin در انجمن معماری
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 18th August 2008, 06:54
  5. آشنايي با مدارهاي فرمان
    توسط Admin در انجمن گرایش های برق
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 3rd August 2008, 07:49

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما
دوستان ما
ما در شبکه های اجتماعی

پاتوق یو یکی از قدیمیترین سایت های ایرانی به 6 سال سابقه فعالیت می باشد. انجمن های سایت دارای مطالب متنوع و جامعی در تمامی زمینه می باشد. و البته در پرتال سایت شما همواره جدیدترین نرم افزار ، بازی و انمیشن های روز را با لینک مستقیم می توانید دانلود نمایید.