آموزش Visual basic
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: آموزش Visual basic

  1. secret آواتار ها
    secret
    کاربر سایت
    Dec 2008
    39,617
    378
    تشکر شده : 19,762

    پیش فرض آموزش Visual basic

    درس 1 :
    VB یک برنامه نویسی شی گرا است که توسط شرکت Microsoft تولید شد.
    جدید ترین نسخه آن VB.NET 2 است .
    من می خواهم VB.NET را مفصلا برای برو بچ برنامه نویس توضیح می دم .
    VB یک زبان ساده است که برای آموزش بیشتر از این زبان استفاده می کنند .
    IDE چیست ؟
    به محیط کار هر زبان برنامه نویسی IDE می گویند .
    Syntax چیست ؟
    به قواعد دستوری هر زبان برنامه نویسی Syntax آن می گونید .
    مثلا syntax تعریف کردن متغیر در :
    دلفی -> var s:string;
    در بیسیک : dim s as string
    چگونه برنامه نویسی را یاد بگیریم ؟
    برنامه نویسی را باید اصولی یاد گرفت نه که بشینی دستور حفظ کنی .
    اگر شما برنامه نویسی را اصولی یاد گرفتی دیگه برات فرقی نمی کنه که با چی برنامه بنویسی : C یا دلفی و یا بیسیک و با سی شارپ
    اگر شما برنامه نویسی را اصولی یاد گرفتی فقط کافیست برای کار کردن با زبان دیگر Syntax را تغییر دهی .
    * نکته : به نظر من در یک زبان برنامه نویسی فول شوید .

    خوب این هم از درس 1 . تا درس بعدی ... بای
    #1 ارسال شده در تاريخ 30th December 2008 در ساعت 08:48

  2. یک کاربر از این پست تشکر کرده است :


  3. secret آواتار ها
    secret
    کاربر سایت
    Dec 2008
    39,617
    378
    تشکر شده : 19,762

    پیش فرض

    درس 2 :
    متغیر چیست ؟
    برای کار با اعداد , رشته , تاریخ و ... باید از قسمتی از حافظه کمک گرفت که به آن متغیر می گویند .
    برای پی بردن به کار متغیر به مثال زیر توجه کنید :
    ما دو قسمت از حافظه داریم . در یکی از آن عدد 30 و در دیگری عدد 40 وجود دارد .
    برای جابه جا کردن این دو با هم باید از حافظه ای کمکی کمک گرفت یعنی باید :
    عدد 40 را در حافظه کمکی قرار داد .
    عدد 40 را به 30 تغییر داد .
    به جای 30 حافظه کمکی را قرار داد (همان 40).
    ------------------------------------------------------
    تعریف متغیر در Visual Basic :
    برای تعریف متغیر اول باید نوع آن را انتخاب کرد .
    ******
    انواع متغیر :
    عدد صحیح integer
    عدد اعشاری float
    رشته ای(چند کاراکتر) string
    کاراکتری char
    و ......

    * متغیر ها را باید نسبت به نیاز خودتان تعریف کنید .
    ******
    برای تعریف متغیر اول باید کلمه dim را قرار داد . بعد باید اسم متغیر را تعریف کرد . سوم باید نوع آن را تعریف کرد :
    کد:
    کد:
    dim hello as string

    ******
    نسبت دادن به متغیر :
    مثلا برای اینکه در یک متغیر عدد صحیح عدد 30 را قرار داد :
    1 - اول آن را تعریف می کنیم :
    dim a as integer
    2 - آن را به 30 نسبت می دهیم :
    a = 30

    ******
    نسبت دادن یک متغیر به متغیری دیگر :
    مثلا ما در متغیر a عدد 30 را قرار می دهیم . حالا می خواهیم متغیر b را مانند a کنیم .
    یعنی در b عدد 30 قرار گیرد .
    برای این کار :
    1 - دو متغیر را تعریف می کنیم :
    کد:
    dim a as integer dim b as integer
    2 - متغیر a را به 30 نسبت می دهیم :
    a = 3
    3 - متغیر b را به a نسبت می دهیم :
    b = a
    * حالا در متغیر b عدد 30 است .

    تا درس 3 بای ...
    #2 ارسال شده در تاريخ 30th December 2008 در ساعت 08:48

  4. یک کاربر از این پست تشکر کرده است :


  5. AGHIL11 آواتار ها
    AGHIL11
    کاربر سایت
    Mar 2011
    1
    0
    تشکر شده : 0

    پیش فرض چگونگی نوشتن یک "کلاس"

    سلام
    میدونم جای درستی رو انتخاب نکردم برای طرح سوام و باید یه تاپیک جدید میزدم. ولی چون سوالم زیاد بزرگ نیست همینجا میپرسم (البته اهمیتش خیلی مهمه برام)


    یه کد خیلی ساده میخوام که:
    توی کلاس car باشه
    و متغیرهاش هم اینها:
    name
    model
    color
    no-drives
    #3 ارسال شده در تاريخ 2nd March 2011 در ساعت 06:53

  6. rover night آواتار ها
    rover night
    عضو افتخاری
    Oct 2010
    4,405
    903
    تشکر شده : 2,589

    پیش فرض

    خيلي سخته
    #4 ارسال شده در تاريخ 2nd March 2011 در ساعت 07:33

  7. secret آواتار ها
    secret
    کاربر سایت
    Dec 2008
    39,617
    378
    تشکر شده : 19,762

    پیش فرض

    نه سخت نیست شیرینه
    #5 ارسال شده در تاريخ 2nd March 2011 در ساعت 07:44

  8. محسن 15 آواتار ها
    محسن 15
    کاربر سایت
    Jun 2010
    35
    56
    تشکر شده : 31

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط secret فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]
    عدد اعشاری float
    -------
    dim a as integer dim b as integer
    آقای راز در وی بی flout وجود ندارد و شکل صحیح اون ها به شکل زیر می باشد:
    عدد اعشاری: single یا double
    Dim a,b As integer
    #6 ارسال شده در تاريخ 3rd March 2011 در ساعت 20:11

  9. Ali_Motealleh آواتار ها
    Ali_Motealleh
    کاربر سایت
    Jun 2010
    4
    1
    تشکر شده : 0

    پیش فرض

    راستش من توی Quick Basic خیلی خوب بلدم پروژه بسازم . توی VBasic هم می تونم ولی خیلی از کد هاش رو نمی دونم .
    به هر حال من عاشق برنامه نویسی هستم.
    #7 ارسال شده در تاريخ 9th April 2011 در ساعت 13:58

  10. محسن 15 آواتار ها
    محسن 15
    کاربر سایت
    Jun 2010
    35
    56
    تشکر شده : 31

    پیش فرض

    اگه این ط.ر پیش بره همه برنامه نویسی رو یاد میگیرن. آفرین. ادامه بدید
    #8 ارسال شده در تاريخ 28th November 2011 در ساعت 16:36

موضوعات مشابه

  1. تحصيل در فرانسه راهنماى آموزش عالى
    توسط Admin در انجمن آلمان و فرانسه
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 9th January 2009, 17:12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •