بیف استروگانف
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
  1. Admin آواتار ها
    Admin
    مدیر کل سایت
    Jun 2008
    بوكان
    26,717
    3,386
    تشکر شده : 42,715

    پیش فرض بیف استروگانف

    مواد لازم :
    گوشت فيله گوساله بدون چربي 500 گرم
    سيب زميني 300 گرم
    روغن ذرت براي سرخ كردن مقداري
    قارچ 200 گرم
    كره 50 گرم
    پياز سرخ شده 4 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    فلفل دلمه اي قرمز 1 عدد
    سس گوشت 1 پيمانه
    طرز تهيه :
    ابتدا گوشت را به صورت قطعات يكدست به طول سه سانتي متر و به ضخامت يك سانتي متر برش مي دهيم . سيب زميني را به صورت خلالهاي نازك برش داده و در روغن داغ فراوان سرخ مي كنيم . قارچ را نيز پس از شستن خرد نموده و در كره تف مي دهيم , سپس پياز سرخ شده را در ظرف مناسبي ريخته , روي حرارت قرار مي دهيم . گوشت را به پياز سرخ شده اضافه مي كنيم . توجه داشته باشيم كه حرارت بايد زياد باشد تا گوشت آب نيندازد, گوشت را كه تف داديم , نمك و فلفل را به همراه فلفل دلمه اي خرد شده اضافه كرده , مجدداً تف مي دهيم . مواد را با هم مخلوط مي كنيم و سس گوشت را اضافه كرده و بمدت پنج دقيقه روي حرارت قرار مي دهيم . كاهو را در ديس چيده مواد را روي آن مي ريزيم و در اطراف آن سيب زميني سرخ شده قرار مي دهيم و يك عدد گل از فلفل كبابي مطابق دستور كتاب آرايش سبزيجات تهيه نموده و وسط آن قرار مي دهيم . بيف را به طريقه ديگري نيز مي توان تهيه كرد؛ بطوري كه دو پيمانه سس سفيد به همراه سس گوشت به بيف اضافه مي كنيم .
    فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]"فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]"فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]

    شب های دراز بی عبادت چه کنم
    طبعم به گناه کرده عادت چه کنم
    گویند کریم است و گنه می بخشد
    گیرم که ببخشد ز خجالت چه کنم...



    فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]
    #1 ارسال شده در تاريخ 30th August 2008 در ساعت 06:47

  2. 3 کاربر از این پست تشکر کرده اند :


  3. Mr.MohaMmaD آواتار ها
    Mr.MohaMmaD
    مدیر سابق
    Sep 2008
    هرکجا دور از تو باشم نازنین غربت نشینم
    40,497
    35,136
    تشکر شده : 65,987

    پیش فرض



    مواد لازم برای تهیه بیف استروگانوف:


    گوشت گوساله(به صورت باریک خرد شود) – ۴۵۰ گرم
    روغن مایع – یک قاشق سوپخوری
    کره – ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری
    پیاز بزرگ(به صورت خلالی خرد شود) – ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری
    آرد گندم – یک قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی – یک قاشق چایخوری
    سس خردل – یک قاشق چایخوری
    آب لیموترش – یک قاشق چایخوری
    خامه – دوسوم پیمانه
    نمک و فلفل – به میزان لازم
    جعفری خردشده – کمی برای تزئین
    سیب زمینی – ۵۰۰ گرم
    طرز تهیه ی بیف استروگانوف:
    تابه نچسبی آماده کرده و روغن را به همراه نیمی از کره در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شده و کره نیز آب شود. حالا تکه های گوشت را به روغن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که گوشتها تغییر رنگ پیدا کنند و متمایل به قهوه ای شوند روی شعله زیاد اجاق گاز حرارت دهید. پس از آن، گوشت را به همراه روغن و آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل کنید.
    باقیمانده کره را در تابه ریخته و پیاز خردشده را در کره آبشده به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.آرد، رب گوجه فرنگی، سس خردل، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و کمی حرارت دهید. حالا گوشت های سرخ شده را به داخل تابه برگردانید و شعله را کم کنید و حرارت دادن را تا زمانی ادامه دهید که سس شروع به جوشیدن کند و حبابهایی روی آن ایجاد شود. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید. درضمن اضافه کردن نمک و فلفل را نیز برای طعمدارکردن غذا فراموش نکنید.
    در پایان، سیب زمینیهایی را که به صورت خلالی خرد کرده بودید، در روغن سرخ کرده و پس از ریختن خوراک در بشقاب به همراه سیب زمینی و جعفری خردشده سرو کنید.

    ****
    مااز تبار
    کوروش و فرزندجمشیدیم
    پیروز
    بی برده،بت نپرستیدیم


    *****





    #2 ارسال شده در تاريخ 8th April 2012 در ساعت 12:18

  4. nesssa آواتار ها
    nesssa
    کاربر سایت
    Oct 2014
    170
    0
    تشکر شده : 95

    پیش فرض دستور تهیه بیف استراگانوف

    برای تهیه بیف استراگانوف نیاز به صرف هزینه ی زیاد و رفتن به رستوران ها نیست. با دستور زیر به راحتی این غذا را در خانه تهیه کنید.



    بیف استراگانوف در اصل نوارهای لطیف و نازکی از گوشت گاو و قارچ است که در یک سس خامه‌ای ترش پخته‌شده و بر روی نودل، برنج و حتی سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو می‌شود. برای پخت این غذا توصیه می‌‌شود از برش‌ قسمت‌های لطیف گوشت گاو مانند فیله یا قسمت بالای گوشت راسته استفاده کنید. برای سرعت بیشتر در پخت می‌توانید به جای تکه‌های باریک گوشت از گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید. همچنین می‌توانید به جای خامه‌ ترش از ماست استفاده کرده و یا قارچ را کاملاً حذف کنید.




    زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه

    زمان پخت: 20 دقیقه

    برای 4 نفر

    نکته: قرار دادن گوشت گاو به مدت 20 تا 30 دقیقه در فریزر در برش آن به نوارهای باریک کمک می‌کند.

    مواد لازم


      1. کره 6 قاشق غذاخوری
        فیله یا راسته‌ی گاو حدود 453 گرم، که به تکه‌های باریک به پهنای 2.54 سانتی‌متر و طول 6.35 سانتی‌متر بریده‌شده‌اند.
        موسیر خردشده یک سوم پیمانه (می‌توانید پیاز را جایگزین آن کنید.)
        قارچ خردشده حدود 226 گرم
        نمک به میزان دلخواه
        فلفل به میزان دلخواه
        جوز هندی یک هشتم قاشق چای‌خوری
        ترخون یک دوم قاشق چای‌خوری ترخون خشک‌شده یا 2 قاشق چای‌خوری ترخون تازه‌ی خردشده
        خامه‌ی ترش 1 پیمانه در دمای اتاق




    روش تهیه


    1. 3 قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه‌ی بزرگ روی شعله‌ی ملایم ذوب کنید. سپس شعله را زیاد کرده و تکه‌های گوشت را به آن بیفزایید. شما باید گوشت را به سرعت بپزید و هر دو طرف آن را برشته کنید. بنابراین لازم است دما به اندازه کافی زیاد باشد تا گوشت برشته شود، اما نه آن‌ اندازه که کره را بسوزاند. شاید لازم باشد این کار را در چند نوبت انجام دهید. در هنگام پخت گوشت گاو کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. زمانی که هر دو طرف گوشت برشته شد آن را داخل یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.





    2. در همان ماهیتابه، شعله را تا حد متوسط کم کرده و موسیرها را اضافه کنید. برای یک یا دو دقیقه آن‌ها‌ را بپزید و بگذارید در آب گوشت غوطه‌ور شوند. سپس موسیر را داخل همان کاسه‌ی گوشت ریخته و کنار بگذارید.

    3. در همان ماهیتابه 3 قاشق غذاخوری دیگر کره ریخته و آن‌ را ذوب کنید. دما را تا شعله‌ی تقریباً زیاد بالابرده و قارچ‌ها را اضافه کنید. برای حدود 4 دقیقه آن‌ها را پخته و گهگاه هم بزنید. زمان پخت، جوز هندی و ترخون را روی قارچ‌ها بپاشید.


    1. ​​


    4. اکنون شعله را کم کرده و خامه‌ترش را به قارچ‌ها اضافه کنید. ممکن است بخواهید یک یا دو قاشق غذاخوری آب به این سس اضافه کنید تا رقیق شود. خامه‌ی ترش را کاملاً در آن ترکیب کنید. نگذارید ترکیب به حالت نیم جوش رسیده یا بجوشد و یا خامه‌ی ترش دلمه کند. در این لحظه گوشت و موسیر را با آن مخلوط‌کنید. نمک و فلفل را به میزان لازم به آن بیفزایید.
    این غذا را بلافاصله بر روی نودل تخم‌مرغ، فتوچینی، سیب‌زمینی یا برنج سرو کنید. (سیب‌زمینی، برنج و ماکارونی بدون گلوتن گزینه‌های فاقد گلوتن برای این غذا می‌باشند.)


    منبع :

    wiki.5040.ir/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%81-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%AF%D8%A7%D9%86%D 9%88%D9%81.html



    خدایا همرو به آرزوهاشون برسون
    #3 ارسال شده در تاريخ 25th November 2014 در ساعت 16:23

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran&تزیین سفره هفت سین 96