مواد لازم برای دلمه کلم :




مواد لازم

اندازه

برنج

یک و نیم فنجان

سبزی دلمه

یک کاسه ماست خوری

روغن

یک فنجان

رب

سه قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه

به میزان لازم

کلم برگ

یک عدد بزرگ

سرکه

شش قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده

یک کاسه ماست خوری

پیاز

سه عدد

شکر

یک قاشق غذاخوری



با این مقدار مواد لازم، به اندازه هفده عدد از "دلمه کلم" خواهیم داشت.



مواد لازم برای دلمه کلم :


*. یک و نیم فنجان برنج، معادل دویست گرم. سه قاشق غذاخوری رب، معادل 120 گرم



فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]





*. یک عدد کلم برگ بزرگ، حدود یک و نیم الی دو کیلوگرم. یک قاشق غذاخوری شکر، معادل 15 گرم


فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




*. یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده، معادل 250 گرم. نمک و زردچوبه به میزان لازم



فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]



فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




*. شش قاشق غذاخوری سرکه، معادل هفتاد گرم. یک کاسه ماست خوری سبزی دلمه خردشده (صد گرم) شامل: تره، جعفری، گشنیز، شبت، ریحان، پیازچه، نعناع، ترخان و مرزه، حدود دویست گرم سبزی پاک نکرده نیاز می باشد.



فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




*. یک فنجان روغن، معادل صد گرم. سه عدد پیاز متوسط، معادل سیصد گرم



فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




روش تهیه دلمه کلم :



*. یک و نیم فنجان برنج را با مقداری آب و کمی نمک می پزیم تا برنج پخته شده و آب آن نیز تبخیر شود و یک کته نسبتاً شل به دست آید.



فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




*. یک عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه اضافه می کنیم سپس دو قاشق غذاخوری رب گوجه و یک کاسه مست خوری گوشت چرخ کرده را در پیاز داغ تفت می دهیم.


فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




*. شعله را خاموش کرده، برنج کته شده و یک کاسه ماست خوری سبزی دلمه خردشده، سه قاشق غذاخوری سرکه، نصف قاشق شکر و کمی نمک را اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه دلمه آماده شود.



فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




*. یک عدد کلم برگ بزرگ را برداشته، ته آن را با چاقو به صورت مخروطی در می آوریم. آب را در یک قابلمه بزرگ جوش آورده، کمی نمک به آن اضافه می کنیم سپس کلم را در آب جوش انداخته تا پنج دقیقه بپزد و نرم شود.



فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




*. برگ های نرم شده کلم را یکی یکی جدا کرده، ریشه درشت کلم را با چاقو درآورده، کنار می گذاریم. سپس یکی دو قاشق مایه دلمه روی برگ کلم گذاشته و مطابق شکل دلمه را می پیچیم.



فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]




*. نصف فنجان روغن ته یک قابلمه متوسط ریخته، یک عدد پیاز را حلقه کرده، ته قابلمه می گذاریم و دلمه های پیچیده شده را روی آن می گذاریم. در نهایت یک عدد پیاز حلقه شده دیگر روی دلمه ها می چینیم تا پیازها بوی کلم را بگیرند. یک قاشق رب گوجه را در یک لیوان آب حل کرده، روی دلمه ها می ریزیم و در قابلمه را گذاشته تا برای یک ساعت با شعله کم بپزد. سپس سه قاشق سرکه همراه نصف قاشق شکر را به دلمه ها اضافه کرده تا برای یک ساعت دیگر بپزد و دلمه ها کاملاً جا بیفتد.



فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]





*. بعد از پخت دلمه، حدود یک ساعت صبر می کنیم تا دلمه ها کمی خنک و سفت شوند. اکنون آن ها آماده پذیرایی می باشند.

فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]