سلام
تو این پست چند تا آهنگ براتون میذارم
اگه شما هم آهنگی مد نظرتون هست بگین تا من اینجا بذارمش
اگه نظری هم دارین بفرمایید
برای مشاهده آهنگهای جدیدتر به پست های آخر این تاپیک مراجعه کنید
دانلود آهنگ جدید سجاد حاتمی به نام لجباز
کیفیت ۳۲۰
فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]
متن آهنگ
نمیشنوی صدامو دنبال آزارمی … دنیامو که گرفتی هنوز طلبکارمی
آروم نمیشم انگار… جهنمی با منهصدای دلنشینت … حالا رو اعصابمه
لجبازیفقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینک های انجمن را مشاهده کنند. ]هات باد و منو … دیگه نمیکشم برو
انقد داغونم نکن … هیچی نگو این دفعه روتورو خدا زجرم نده … میبینی که حالم بدهببین با طعنه های تو … چی به سر من اومدهلجباز … لجباز… لجباز…باکی تو لج میکنی … با من که عمرت گذشتپی کدوم مسیری … راه بدون برگشتمن رو به روی حرفات … ساکت و مرده بودمتموم زندگیمو … به تو سپرده بودملجبازی هات باد و منو … دیگه نمیکشم بروانقد داغونم نکن … هیچی نگو این دفعه روتورو خدا زجرم نده … میبینی که حالم بدهببین با طعنه های تو … چی به سر من اومدهلجباز … لجباز… لجباز
دانلود آهنگ جدید امین حبیبی با نام تکیه گاه
دانلود آهنگ با کیفیت 320
دانلود آهنگ با کیفیت 128
دانلود آهنگ با کیفیت 64
متن آهنگ
دلتنگی هات برای من … خودم غمت رو می خورمتنها نمیزارم تو رو … من از تو دل نمیبرمسر روی شونه هام بزار … درداتو هدیه کن به منسنگ صبور تو منم … بیاهو تکیه کن به مندرمون آهتم … من عاشقتممن تکیه گاهتم …. یار و همراهتمدرمون آهتم … من عاشقتم…تا وقتی که داری منو … غصه هیچ چیزو نخورمن مثل کوه پشت توام … از آرزو هات دل نبرتا وقتی هستم میتونی … به هرچی میخوای برسیهرچی دارم فدای تو … برام تو مثل نفسینفس که میکشم تو رو … حس میکنم توی تنمکنار تو حس میکنم … عاشق عاشق شدنممن تکیه گاهتم …. یار و همراهتمدرمون آهتم … من عاشقتممن تکیه گاهتم …. یار و همراهتم
درمون آهتم … من عاشقتم
Talk.Patoghu
Com.
انجمن تخصصی پاتوق یو
علاقه مندی ها (Bookmarks)